Webshops

Scoren met jouw webshop?

Een webshop laten bouwen of verbeteren

en je producten of diensten online verkopen

Is jouw webshop aan vernieuwing toe? Samen kijken we naar de verbeterpunten en mogelijkheden voor jouw webshop. Ook voor het maken van een nieuwe webshop kun je bij ons terecht.

Volledig beheerbaar

WordPress

Beheer makkelijk de content op jouw webshop met WordPress. Dit content management systeem zorgt ervoor dat jij volledig de controle hebt over je webshop.

Op elk apparaat

Volledig responsive

Jouw webshop ziet er op elk apparaat goed uit. Of je bezoekers nou op een telefoon, tablet of computer je webshop bezoeken.

Bovenaan in Google

SEO Friendly

Met de juiste techniek en de juiste content zorgen wij ervoor dat jouw webshop bovenaan in Google staat. Zo ben je makkelijk vindbaar voor nieuwe leads en klanten.

Design op maat

Eigen ontwerp

Wij ontwerpen een webshop die perfect aansluit bij jouw wensen en bedrijf. De focus ligt op conversie en een goede gebruiksvriendelijkheid.

Supersnel

Snelle laadtijd

Een van de meest voorkomende redenen dat nieuwe leads en / of klanten afhaken is een trage webshop. Wij zorgen ervoor dat jouw webshop snel is.

Out of the box?

Maatwerk

Is er maatwerk nodig voor jouw wens of project? Wij helpen jouw zodat de webshop compleet aan je wensen en eisen voldoet.

Neem gerust contact op.

Heb je een vraag, of wil je meer weten over onze diensten? Stuur ons een bericht.